Életmód

Egészséges táplálkozás

Egészséges táplálkozás és étkezési szokások emésztési zavarok esetén

Ön is gyakran tapasztal hasfájást és más emésztési problémákat étkezés után? Ez valószínűleg nem véletlen: a nem megfelelő vagy egészségtelen étrend sokszor közvetlenül kihat az emésztőrendszerre, és bosszantó tüneteket okoz. Ez rendkívül kellemetlen, viszont nagy eséllyel megszüntethető az étrend átalakításával.

Stresszes nő

Megviseli a munka az emésztőrendszerét?

A munkavállalók 23%-a nem tart szünetet munka közben, és nyolcból egy betegen is bejár dolgozni. Az okok között szerepel továbbá a túlóra, a túlterheltség és a munka feletti kontroll hiányának érzése. Vajon melyek a stressz leggyakoribb okai világszerte? Számos országban – így Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban és az USA-ban – a pénzhiány szerepel az első helyen, a második helyen pedig az önmagunkkal szembeni szigorú elvárások állnak. Bár a munkahelyi stressz sok országban nem szerepel az első helyen a stresszt kiváltó okok között, könnyen beláthatjuk, hogy a fenti okok – a pénzhiány, az időhiány és a maximalizmus – szorosan összefüggenek a szakmai életünkkel.

Utazó nő

Utazás az Iberogast®-tal

Az érzékeny gyomrot az utazás, az új és legnyűgöző helyek felfedezésének izgalma is megviselheti. De vajon miért? Utazáskor az emésztőrendszerünket szokatlan ingerek érik: számunkra eddig ismeretlen élelmiszer-alapanyagok, illetve nem teljesen átsült vagy utcai árusoktól vásárolt, gyanús higiénés körülmények között készült ételek. Mindezek könnyen okozhatnak gyomorpanaszokat, különösen diagnosztizált gyomorprobléma, például funkcionális emésztőszervi rendellenesség esetén.

A bottle of Iberogast on green background, surrounded by herbs

Kipróbálná az Iberogastot?

Vásárolja meg online vagy közvetlenül a patikákban

AZ IBEROGAST® BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ GYÓGYSZER A FUNKCIONÁLIS DISZPEPSZIA TÜNETEINEK ENYHÍTÉSÉRE. KERESSE A GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!