Az Iberogast szedése

Ein Mann mit Brille und Hemdschaut nach links und lächelt.

Általános tanácsok

Az Iberogast belsőleges oldatos csepp formában elérhető. Döntse meg 45 fokban az üveget és a kívánt mennyiségű cseppet csepegtesse egy kis pohár vízbe, teába vagy gyümölcslébe. Használat előtt rázza fel a készítményt.

Adagolás

  • Ha orvosa másként nem rendeli, naponta legfeljebb háromszor vegye be az Iberogast® készítményt szükség esetén. Az Iberogast® bevételéhez hígítsa fel a készítményt egy kis folyadékban (pl. víz, tea vagy gyümölcslé), és igya meg étkezés előtt vagy alatt.
  • Felnőttek és 12 éves vagy idősebb serdülők egyszerre 20 cseppet vegyenek be.
  • Az Iberogast® tetszőlegesen hosszú ideig alkalmazható, a tünetek súlyosságától és fennállásuk időtartamától függ az alkalmazás időtartama. Beszéljen orvosával, ha az Iberogast® hét napon át történő folyamatos alkalmazása után sem javulnak akut tünetei.

Az Iberogast bevétele előtt

Az Iberogast® bevétele előtt mindig olvassa el a betegtájékoztatót. Terhesség és szoptatás: Az Iberogast terhesség és szoptatás alatti alkalmazásáról korlátozott mennyiségű adat áll rendelkezésre, ezért ilyenkor elővigyázatosságból lehetőleg kerülendő.

Terhesség vagy szoptatás esetén az Iberogast alkalmazása előtt beszéljen orvosával.

Iberogast

Kipróbálná az Iberogastot?

Vásárolja meg online vagy közvetlenül a patikákban

AZ IBEROGAST® BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ GYÓGYSZER A FUNKCIONÁLIS DISZPEPSZIA TÜNETEINEK ENYHÍTÉSÉRE. KERESSE A GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!