Életmód

Egészséges táplálkozás és étkezési szokások emésztési zavarok esetén

Egészséges táplálkozás és étkezési szokások emésztési zavarok esetén

Ön is gyakran tapasztal hasfájást és más emésztési problémákat étkezés után? Ez valószínűleg nem véletlen: a nem megfelelő vagy egészségtelen étrend sokszor közvetlenül kihat az emésztőrendszerre, és bosszantó tüneteket okoz. Ez rendkívül kellemetlen, viszont nagy eséllyel megszüntethető az étrend átalakításával.

TUDJON MEG TÖBBET
Megviseli a munka az emésztőrendszerét?

Megviseli a munka az emésztőrendszerét?

A munkavállalók 23%-a nem tart szünetet munka közben, és nyolcból egy betegen is bejár dolgozni. Az okok között szerepel továbbá a túlóra, a túlterheltség és a munka feletti kontroll hiányának érzése. Vajon melyek a stressz leggyakoribb okai világszerte? Számos országban – így Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban és az USA-ban – a pénzhiány szerepel az első helyen, a második helyen pedig az önmagunkkal szembeni szigorú elvárások állnak. Bár a munkahelyi stressz sok országban nem szerepel az első helyen a stresszt kiváltó okok között, könnyen beláthatjuk, hogy a fenti okok – a pénzhiány, az időhiány és a maximalizmus – szorosan összefüggenek a szakmai életünkkel.

TUDJON MEG TÖBBET
Utazás az Iberogast®-tal

Utazás az Iberogast®-tal

Az érzékeny gyomrot az utazás, az új és legnyűgöző helyek felfedezésének izgalma is megviselheti. De vajon miért? Utazáskor az emésztőrendszerünket szokatlan ingerek érik: számunkra eddig ismeretlen élelmiszer-alapanyagok, illetve nem teljesen átsült vagy utcai árusoktól vásárolt, gyanús higiénés körülmények között készült ételek. Mindezek könnyen okozhatnak gyomorpanaszokat, különösen diagnosztizált gyomorprobléma, például funkcionális emésztőszervi rendellenesség esetén.

TUDJON MEG TÖBBET
Iberogast

Kipróbálná az Iberogastot?

Vásárolja meg online vagy közvetlenül a patikákban

AZ IBEROGAST® BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ GYÓGYSZER A FUNKCIONÁLIS DISZPEPSZIA TÜNETEINEK ENYHÍTÉSÉRE. KERESSE A GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!