Utazás az Iberogast®-tal

Utazás az Iberogast®-tal

Fedélzeten az Iberogast®

Az érzékeny gyomrot az utazás, az új és legnyűgöző helyek felfedezésének izgalma is megviselheti. De vajon miért? Utazáskor az emésztőrendszerünket szokatlan ingerek érik: számunkra eddig ismeretlen élelmiszer-alapanyagok, illetve nem teljesen átsült vagy utcai árusoktól vásárolt, gyanús higiénés körülmények között készült ételek. Mindezek könnyen okozhatnak gyomorpanaszokat, különösen diagnosztizált gyomorprobléma, például funkcionális emésztőszervi rendellenesség esetén.

Hogyan óvhatjuk meg a gyomrunkat a kellemetlen meglepetésektől? Ne hagyjuk ki az útipatikánkból az Iberogast®-ot. A kilenc gyógynövénykivonatot tartalmazó összetételének köszönhetően az Iberogast® eredményesen enyhít egyidejűleg több panaszt is, például az étkezést követő hasi fájdalmat és görcsöket, a teltségérzetet, a hányingert, a puffadást vagy a fokozott bélgázképződést. Ezenkívül praktikus kiszerelése miatt az Iberogast® a legkisebb poggyászba is könnyen befér. Gondoskodjon gyomra védelméről az utazás alatt is a gyógynövényi alapú Iberogast® segítségével!

Iberogast®

Az emésztőrendszeri zavarok általában nem csak hogy rendkívül kellemetlenek és sokféle panasszal járnak, de a normális, mindennapi életet is gyakran megnehezítik. Szerencsére az Iberogast® segíthet: A kilenc gyógynövény kombinációja célba veszi az zavaró tüneteket.

AMIT AZ IBEROGASTRÓL® TUDNI ÉRDEMES >

Iberogast

Kipróbálná az Iberogastot?

Vásárolja meg online vagy közvetlenül a patikákban

AZ IBEROGAST® BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ GYÓGYSZER A FUNKCIONÁLIS DISZPEPSZIA TÜNETEINEK ENYHÍTÉSÉRE. KERESSE A GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!