Az Iberogast szedése 

Gyógyszerész és páciens

Általános tanácsok

Az Iberogast belsőleges oldatos csepp formában elérhető. Döntse meg 45 fokban az üveget és a kívánt mennyiségű cseppet csepegtesse egy kis pohár vízbe, teába vagy gyümölcslébe. Használat előtt rázza fel a készítményt.

Adagolás

  • Ha orvosa másként nem rendeli, naponta legfeljebb háromszor vegye be az Iberogast® készítményt szükség esetén. Az Iberogast® bevételéhez hígítsa fel a készítményt egy kis folyadékban (pl. víz, tea vagy gyümölcslé), és igya meg étkezés előtt vagy alatt.
  • Felnőttek és 12 éves vagy idősebb serdülők egyszerre 20 cseppet vegyenek be.
  • Az Iberogast® tetszőlegesen hosszú ideig alkalmazható, a tünetek súlyosságától és fennállásuk időtartamától függ az alkalmazás időtartama. Beszéljen orvosával, ha az Iberogast® hét napon át történő folyamatos alkalmazása után sem javulnak akut tünetei.

Az Iberogast® bevétele előtt

Az Iberogast® bevétele előtt mindig olvassa el a betegtájékoztatót. Terhesség és szoptatás: Az Iberogast terhesség és szoptatás alatti alkalmazásáról korlátozott mennyiségű adat áll rendelkezésre, ezért ilyenkor elővigyázatosságból lehetőleg kerülendő.

Terhesség vagy szoptatás esetén az Iberogast alkalmazása előtt beszéljen orvosával.

Iberogast termék

Iberogast®

Az emésztőrendszeri zavarok általában nemcsak, hogy rendkívül kellemetlenek és sokféle panasszal járnak, de a normális, mindennapi életet is gyakran megnehezítik. Szerencsére az Iberogast® segíthet: A kilenc gyógynövény kombinációja célba veszi az zavaró tüneteket.

TUDJON MEG TÖBBET

A bottle of Iberogast on green background, surrounded by herbs

Kipróbálná az Iberogastot?

Vásárolja meg online vagy közvetlenül a patikákban

AZ IBEROGAST® BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ GYÓGYSZER A FUNKCIONÁLIS DISZPEPSZIA TÜNETEINEK ENYHÍTÉSÉRE. KERESSE A GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!