Hatékony segítség emésztési panaszokra a gyógynövények erejével

Gyógynövény

Iberogast gyógynövény alapú gyógyszer

Az ültetvénytől az üvegig az Iberogast® előállítása igen összetett folyamat, amelynek minden szakasza szigorú termelési szabályoknak felel meg. Ez garantálja az Iberogast kiváló minőségét és hatásosságát számos emésztési panasz esetén.

Gyógyszerész és páciens

Adagolás és alkalmazás

Ha orvosa másként nem rendeli, naponta legfeljebb háromszor vegye be az Iberogast® cseppeket szükség esetén. Felnőttek és 12 éves vagy idősebb serdülők egyszerre 20 cseppet vegyenek be. Az Iberogast® bevételéhez rázza fel a készítményt, majd hígítsa fel egy kis folyadékban (pl. víz, tea vagy gyümölcslé), és igya meg étkezés előtt vagy alatt.

Az Iberogast® tetszőlegesen hosszú ideig alkalmazható, a tünetek súlyosságától és fennállásuk időtartamától függ az alkalmazás időtartama. Mindazonáltal egyeztessen kezelőorvosával, ha az Iberogast hét napon át tartó folyamatos alkalmazása után sem javulnak a tünetei.

Olvasó férfi

Gyakori kérdések az Iberogastról

Kérdése van az Iberogast® készítménnyel kapcsolatban? Itt találja a válaszokat az Iberogasttal® kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Iberogast régi dobozok

Az Iberogast története

Az Iberogast® az 1960 as évek elején került forgalomba, először Németországban.

Nő az orvosnál

Az Iberogast működése

Az Iberogast® az egyik legtöbbet kutatott gyógynövény alapú gyógyszer emésztési problémákra.

Tudósok

Az Iberogast gyártása

Minden évben kb. 40 tonna Iberis amara gyógynövényt termesztenek az Iberogast gyártásához. Az Iberis amara termesztésére használt földterület több, mint tíz focipályányi területet (7 hektár) foglal el a németországi Darmstadtban. Olvasson tovább arról, hogyan zajlik a gyártási folyamat.

Gyógyszerésznő és páciens

Betegtájékoztató

Szeretne többet megtudni az Iberogastról®?

ITT ÉRHETI EL A TERMÉK BETEGTÁJÉKOZTATÓJÁT

A bottle of Iberogast on green background, surrounded by herbs

Kipróbálná az Iberogastot?

Vásárolja meg online vagy közvetlenül a patikákban

AZ IBEROGAST® BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ GYÓGYSZER A FUNKCIONÁLIS DISZPEPSZIA TÜNETEINEK ENYHÍTÉSÉRE. KERESSE A GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!