9 gyógynövényből álló megoldás például hasi fájdalomra

Az Iberogast® 9 gyógynövénykivonat hatásait hasznosítja. Több emésztési zavart is enyhít egyszerre.

Iberogast_gyogynovenyek_egyuttes_hatasa

9 gyógynövény együttes hatása

9 gondosan válogatott gyógynövény egyedi ötvözete, amely gyors és hatásos enyhülést nyújt hasi fájdalomra és más emésztési panaszokra. Próbálja ki még ma!

Az Iberogast® 9 gondosan kiválogatott gyógynövény kivonatát tartalmazza egyedi összetételben. Ezek a hatóanyagok együttműködve, egymás hatását erősítve hatásosan enyhítenek több emésztési zavart is.

Az Iberogastot® a több támadáspontú hatás teszi igazán eredményes szerré. A 9 gyógynövény mindegyikének saját hatóanyaga van, amelyek az emésztőrendszer különböző szakaszain hatnak, enyhítve a tüneteket.

Az Iberogast® hatóanyagai együttműködve és egymás hatását erősítve mérsékli az alábbi panaszokat:

  • Hasi fájdalom és görcsök
  • Teltségérzet
  • Puffadás
  • Émelygés, hányinger

A gyógynövények erejéből a lehető legtöbbet kihozva az Iberogast® biztonságos és hatásos, kiváló minőségű termék.

TUDJON MEG TÖBBET

Iberogast_csepp

Ismerje meg a 9 gyógynövényt, amelyeknek az Iborgast® hatásossága köszönhető

Iberogast_klinikai_teszteles

Bayer & Iberogast®
Hatékony partnerség

A Bayer és az Iberogast® együtt hatékony partnerséget alkot. Komoly gyógyszerészeti szakértelmének köszönhetően a Bayer tudja, hogyan állítson elő hatékony, kiváló minőségű gyógyszereket.

A Bayer megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek. Minőségi gyógynövényeket használ, integrált minőségbiztosítási és biztonsági rendszert alkalmaz.

Az Iberogast® előállítása során a Bayer ugyanazokat a gyártási szabványokat alkalmazza, amelyeket az összes többi gyógyszere gyártásánál is. A gyógynövények erejét felhasználva a Bayer szigorú szemlélete és vezető szakértelme teszi az Iberogastot® biztonságos, hatásos, korszerű megoldássá, amely már több mint 30 különböző országban segít vásárlóinak az emésztési zavarok enyhítésében.

TUDJON MEG TÖBBET

Az emésztési zavar tünetei

Kellemetlen emésztési zavarok előfordulnak

Az emésztési zavarok kellemetlenek, akár fájdalmasak is lehetnek, ami befolyásolja az általános jóllétet. A tünetek és azok lehetséges okainak megértése fontos lépés az enyhüléshez vezető úton.

TUDJON MEG TÖBBET

Iberogast®

Az Iberogast több emésztési zavar és hatékony ellenszere

Ha az emésztési zavar több tünete gyötri egyszerre, az Iberogast® hatásos enyhülést nyújthat azokra. Tudjon meg mindent az Iberogastról®, ideértve annak működését, alkalmazásának módját és forgalmazásának helyét.

TUDJON MEG TÖBBET

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!